> 75 euro gratis verzenden op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis * 14 dagen retour

MEUBELVERHUUR

Geschreven op: 11-01-2023 14:57 Voor het eerst is het mogelijk om de prachtige design meubels van merken als Oliver Furniture, Laurette, Bermbach Handcrafted, Oeuf NYC, Leander etc etc te huren. 
Alle meubels die wij verkopen stellen wij vanaf nu ter beschikking voor verhuur. 

Ben jij in verwachting en schrik je ook van de eindeloze lijst met spullen die je moet aanschaffen voor je baby, waarvan je weet dat je ze maar kort zult gebruiken? Wil je graag mooie meubels die duurzaam worden gemaakt, maar laat het prijskaartje het niet toe om deze aan te schaffen? Dan is huren misschien wel de oplossing.
Het mes snijdt aan 2 kanten. Jij kan je babykamer of kinderkamer inrichten met de meubels van je dromen en tegelijkertijd draag jij bij aan een beter milieu en circulaire economie.

Nadat je kindje te groot is geworden voor bijvoorbeeld de wieg of het peuterbed, retourneer je de meubels en kan je weer andere meubels uitzoeken die bij de leeftijd en fase van je kindje passen, zonder dat je een grote investering hoeft te doen, de meubels zelf op zolder moet wegzetten en laat verstoffen of de meubels moet wederverkopen op marktplaats aan kopers die niet de waarde zien van het mooie design of bijzondere merk en daarvoor niet een eerlijke prijs willen betalen.
Wij zorgen dat jouw meubels bij iemand anders weer opnieuw ingezet kunnen worden. Iemand die net zo blij wordt als jij van een goed design, kwaliteit en duurzaamheid.

Wil je meer informartie hierover? Mail ons dan naar info@lidor.nl