We zijn gestopt! Helaas zijn we vanaf 12 juni gestopt met onze webshop. Het is daarom helaas niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen.

> 75 euro gratis verzenden op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis * 14 dagen retour

Over Lidor

Na jaren lang verbouwen, ontwerpen, tekenen en inrichten was onze boederij eindelijk klaar....bijna dan...want de 2 slaapkamers boven hadden we nog niet in gebruik en deden dienst als opslag. 2 onooglijke slaapkamers in een prachtig huis. Ach ja niemand kwam boven, er was een zee van ruimte beneden voor ons 2en, familie, vrienden en de dieren. Who cares??!!
Maar na jaren leegstand zou de bovenverdieping eindelijk een bewoonster krijgen. Ik was zwanger van een dochter! Alle rommel moest verdwijnen uit de kamer en plaatsmaken voor babydeco en meubels. 
Ik was op slag verliefd op de rotan vintage ledikantjes die ik vond op pinterest, maar kon deze niet vinden in Nederland. Ik moest en zou er eentje hebben, dus alles op alles gezet en een pracht exemplaar uit Frankrijk over laten komen. Het bleef niet bij 1 bedje, want ik was niet de enige in Nederland die er gek op was. We lieten meer bedjes overkomen en Lidor, verbastering van Lit d'or, was geboren!
Al gauw kwam daar bijpassende decoratie bij die ik op het internet vond. Mooie, praktische, kwaliteitsvolle producten van bekendere merken, maar ook onbekende bijzondere merken uit het buitenland en prachtige items handgemaakt in kleine ateliers over heel de wereld. En nog steeds blijven we het assortiment uitbreiden met musthaves voor de babykamer en kinderkamer!
Lidor heeft ook een eigen lijn met beddengoed en hemeltjes gemaakt van linnen stoffen. Daarbij bieden we een custommade service zodat je je vintage wieg of ledikant, of je eigen antieke familiewieg perfect op maat kan laten bekleden met stoffen van nu. Mail voor mogelijkheden en al je andere vragen naar info@lidor.nl

Veel plezier in de webstore!

Vriendelijke groeten,

Margriet Wanningen