We zijn gestopt! Helaas zijn we vanaf 12 juni gestopt met onze webshop. Het is daarom helaas niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen.

> 75 euro gratis verzenden op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis * 14 dagen retour

Lidor - Disclaimer

Garantiedisclaimer
De informatie, afbeeldingen, foto's, handelsmerken, producten en over het algemeen de elementen en materialen die u zult vinden op de site www.lidor.nl, worden alleen vermeld voor promotie- en reclamedoeleinden; u mag deze elementen en materialen alleen downloaden of kopiëren voor privé- en persoonlijk gebruik, niet voor commercieel gebruik. Lidor geeft geen garanties over het niet aanwezig zijn van schadelijke programma's (zoals virussen, bugs of Trojaanse paarden). Lidor is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade, van eender welke aard, die voortkomt uit, wordt veroorzaakt door of gerelateerd is aan het gebruik van de site www.lidor.nl. Lidor stelt niet en garandeert niet dat de informatie op de site www.lidor.nl accuraat en volledig is.


Opmerking over auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten 
De site www.lidor.nl bevat informatie, afbeeldingen, foto's, logo's, muziek, video, handelsmerken, producten, advertenties enz. die het exclusieve eigendom zijn en zullen blijven van Lidor. Genoemd materiaal is beschermd tegen onrechtmatig gebruik door auteursrecht- en handelsmerkwetten. Geen enkel recht op, aanspraak op en/of belang in materiaal of software kan worden geacht aan u te zijn toegewezen als gevolg van een dergelijk downloaden of kopiëren. Het is niet toegestaan om dergelijke informatie, afbeeldingen, foto's, handelsmerken, producten en in het algemeen elementen en materialen op de site www.lidor.nl geheel of gedeeltelijk te reproduceren (met uitzondering van privé, persoonlijk en niet-commercieel gebruik), te distribueren, te publiceren, te verzenden, geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te verkopen.