> 75 euro gratis verzenden op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis * 14 dagen retour

Lidor - Verzenden en Retourneren

Levertijd

Nederland
Bestellingen die geplaatst worden op werkdagen voor 16:00 (maandag t/m vrijdag) worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden via de diensten van post.nl. In de meeste gevallen heb je je bestelling de volgende dag in huis. Zondag en maandag worden er geen pakketten bezorgd.
Uitzonderingen hierop zijn de tipi's en de meubels. De tipi's worden in Nederland en Belgie de volgende werkdag of zaterdag bezorgd, mits besteld op werkdagen voor 14:00u. 
De vintage meubels worden in ca. 2 werkdagen bezorgd, als deze op werkdagen zijn besteld voor 16:00.  De levertijden van de nieuwe meubels varieren. De tipi's en meubels worden verzonden met specialiseerd vervoer. Bij de productinformatie van de meubels staat vermeld hoe lang de levertijd voor elk meubel is. De meubels die met speciaal vervoer komen worden op maandag t/m vrijdag bezorgd.

Belgie
Voor Belgie geldt een levertijd van 1-2 werkdagen mits besteld voor 16:00u. Er worden geen pakketten op zondag en maandag bezorgd.
Uitzonderingen hierop zijn de meubels. De vintage meubels kunnen worden geleverd in ca. 2-3 werkdagen. De levertijden van de nieuwe meubels varieren. Bij de productinformatie van de meubels staat vermeld hoe lang de levertijd voor elk meubel is. 
De meubels die met speciaal vervoer komen worden op maandag t/m vrijdag bezorgd.
De tipi's worden in Nederland en Belgie de volgende werkdag of zaterdag bezorgd, mits besteld op werkdagen voor 14:00u.Voor bestellingen buiten Nederland en Belgie, zie YES, WE SHIP WORLDWIDE! / Orders from countries other than The Netherlands/Belgium, see YES, WE SHIP WORLDWIDE!


 

Verzendkosten
Bestellingen boven de 75 euro worden gratis verzonden binnen Nederland, Belgie en Duitsland. Uitzonderingen hierop zijn de transportkosten van de meubels naar Belgie en Duitsland. Voor Duitsland en Belgie is het in overleg mogelijk om de meubels te laten bezorgen tegen aanvullende transportkosten. Stuur ons een email voor meer informatie.
Bij bestellingen onder de 75 euro bedragen de verzendkosten binnen Nederland 5,95 euro, naar Belgie 8,17 euro en naar Duitsland 8,77 euro.Retour of Ruilen
Als een item niet aan je verwachtingen voldoet mag het altijd geretourneerd worden. Ook als het een item is wat in de aanbieding is.
Bestellingen die zijn betaald via Klarna kunnen niet worden geruild. Deze bestellingen kunnen worden geretourneerd en het gewenste item kan worden besteld dmv een nieuwe bestelling.

Stuur binnen 14 dagen een e-mail naar info@lidor.nl met daarin de volgende gegevens:

 

*Naam

*Ordernummer

*Product

*Eventueel reden van retour 

 

Zodra wij je mail hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging.

Daarna stuur je het product op eigen kosten naar:

Lidor

Archimedes 8

7942 DA Meppel
 


Let op!

Het product dient ongebruikt, ongewassen, voorzien van alle labels en verpakkingen te worden geretourneerd aan Lidor. 

Producten die niet binnen 14 dagen zijn geretourneerd of niet aan bovenstaande voldoen zullen niet door Lidor worden aangenomen.

Als het nieuwe product duurder is dan het geretourneerde product zal er een bijbetaling nodig zijn.

Is het nieuwe product goedkoper dan het geretourneerde product dan zal Lidor het restant binnen 7 dagen op je rekening storten.